به گزارش خبرگزاری مهر، فریبا استواری در این رابطه گفت: از آنجایی که میزان پیشرفت وتوسعه هر کشوری در سایه امنیت و ثبات اجتماعی حاصل می شود، در نتیجه شناخت تهدیدات و آسیبهای اجتماعی و بررسی روند ابعاد مختلف آن، چگونگی تحول اولویت بندیهای آنها در زمان حال و آینده نه تنها راه را برای برنامه ریزیها هموار کرده بلکه موجب می شود تا اقدامات استراتژیک به موقع و تصمیم گیریهای صحیح قبل از به وقوع پیوستن هرگونه بحران اتخاذ شود تا امنیت ملی و ثبات اجتماعی تا حد امکان حفظ شود.
وی ادامه داد: برگزاری جشنهای شبانه یکی از مسائلی است که به دلیل همراه بودن با یکسری از رفتارهای پر خطر می تواند زمینه ساز معضلات بزرگتر اجتماعی از جمله اعتیاد به مواد مخدر سنتی و صنعتی، مشروبات الکلی که اینها هم خود مقدمه ای بر مواردی همچون افزایـش خشونت در خانواده ها، افزایش میزان طلاق، افت تحصیلی فرزندان، ارتکاب جرائمی از جمله سرقت است که می تواند بهداشت و سلامت جامعه و افراد را تهدید و هزینه های اقتصادی جبران ناپذیری بر کشور وارد کند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی فارس اظهار داشت: متاسفانه پارتیها به علت همخوانی زیاد با تمایلات غریزی جوانان به علت عدم توجه به ارزش آموزی به محمل مناسبی برای تباه کردن روح و روان جوانان مبدل شده اند از این رو چنین به نظر می رسد که عدم توجه به این مسئله می تواند اثرات جبران ناپذیری بر جامعه داشته باشد.
وی با ابراز تاسف از عدم تحقیق و ارائه راهکار مناسب جهت حل این مسئله، گفت: تاکنون برای حل این معضل اجتماعی که دستاورد آسیبهای اجتماعی زیادی برای دختران و پسران جوان است به صورت ریشه ای حرکتی صورت نپذیرفته است.
استواری بیان کرد: بررسی به عمل آمده در پرونده های موجود نشان دهنده آن است که گرایش دختران و پسران جوان شهر شیراز به شرکت در جشنهای شبانه، رو به افزایش بوده که بیشتر این مراسم با مصرف قرصهای روانگردان همراه است.
وی علت اصلی انحرافات اجتماعی را عدم شناخت صحیح و درست از مسائل دینی و مذهبی و آسیبهای اجتماعی موجود در اینگونه پارتیها عنوان کرد و افزود: اولین و مهمترین نهادی که می تواند نقش اساسی در شکل گیری رفتار و نگرش فرد در مورد این مهمانیها داشته باشد خانواده است.
معاون اجتماعی فرمانده انتظامی فارس ادامه داد: گسترش فردیت گرایی و افزایش حس استقلال طلبی در میان جوانان دختر و پسر و کمرنگ شدن نقش خانواده ها زنگ خطر را به صدا در آورده و به در پیش بودن خطر جنبه انکار ناپذیری می بخشد حال آنکه برخورد با آسیبها و خطرات پیش روی جوانان با آگاهی بخشی و پرداختن به عواقب زیان بار ناهنجاری می تواند بسیار مفید واقع شود به شرطی که عزم جدی در پرداختن به مساله از سوی خانواده و جامعه وجود داشته باشد.
وی تصریح کرد: از مهمتـرین عوامل که زمینه بروز این آسیب را در خانواده ها فراهم می کند می توان به عدم نظارت خانواده ها بر فرزندان، از هم گسیختگی و آشفتگی خانوادگی، ضعف صمیمیت بین اعضای خانواده، پایین بودن سطح تحصیلات والدین اشاره کرد از این رو خانواده ها با درک شرایط موجود و شناخت صحیح آن می توانند از بروز این معضـل آسیب زا جلوگیری کنند.
نظر شما